dinsdag 22 mei 2012

Welkom op mijn Blogsite.

Hier vind je van alles over scooters met name over mijn GrandDink, Tour tochten, Updates ....  etc etc etc  De elektrische Updates kunnen ook op elk ander type scooter / motor gerealiseerd worden.

Sinds kort kan men hier ook terecht over een nieuw hoofdstuk  - Mijn Brommobiel -  Het wel en wee van een 2ehandse brommobiel.

Deze is 2ehands gekocht. Een brommobiel is gelijkwaardig aan een auto en wordt dan ook als een volwaardige auto gezien. Om deze reden is de aanschaf in prijs net zo duur als een auto. Verhoudingsgewijs zijn de brommobielen 2ehands duurder in aanschaf dan een auto. Helaas wordt er veel in gehandeld. Het is dan ook goed opletten voordat overgaat tot kopen. 

Als je op de  - links -  klikt, wordt je automatisch door gelinkt naar het bijbehorende blog. Onderaan in elk blog staan weer links waar je op kan klikken. Sommige blogs kan men ook in het Engels lezen door de link aan te klikken.

In de tekst van sommige blogs vind je "- URL links - " Deze geven meer uitleg over het onderwerp. Het kan zijn dat de pagina indeling op een tablet en/of smartphone er anders uitziet dan op een pc. 

Met het huidige cookies beleid wordt er gevraagd of je cookies wilt accepteren. Het is geen verplichting om deze te accepteren.

Voel je vrij om mijn blogs te lezen

Hier kan men alles lezen over Onderhoud. Er wordt uitgelegd hoe men onderhoud kan doen. Van schoonmaken van een carburateur tot een revisie van een motorblok
 

Hier wordt uitgelegd hoe men een onderdeel kan toevoegen aan je scooter. Dag rijverlichting, runninglights, extra rem licht, aanpassingen etc etc etc
 

De Multimeter is een meter welke men kan gebruiken bij het opsporen van storingen alsook berekeningen maken om elektrische toevoegingen aan je scooter te realiseren. Het is een handig stukje gereedschap.
 

Door de loop der jaren is mijn GrandDink steeds verder uitgebreid. Vanaf een originele setup tot alle extra's en accessoires zijn te zien op foto's.

Als je geen grote beurs heb, kan men overwegen om met de scooter op vakantie te gaan. Hier staat beschreven hoe je op een eenvoudige manier met de scooter op vakantie kan gaan.

Vele toertjes zijn gemaakt. Sommige zijn beschreven en vast gelegd op video. Anderen zullen in de toekomst gereden worden.


Copyright  ©